Toimijat

Toimijat

helmi liiketalousopisto

Helmi Liiketalousopiston Pop UP Tehdas Oy on fyysinen liiketoimintatila, joka sijaitsee Teurastamolla. Se toimii sekä liiketoiminnan, opetustoiminnan ja ammatillisen koulutuksen osaamisen ikkunana sekä yhteiskuntaan että kaupunkilaisten ja nuorten suuntaan. Pop UP Tehdas avataan yleisölle myöhemmin syksyllä 2015.

Ota yhteyttä:
Outi Cavén-Pöysä
p. 050-554 3633

www.popuptehdas.fi

the helsinki distilling company

Teurastamon ikioma tislaamo tuo palan pienpanimokulttuuria takaisin Helsinkiin. Syksystä 2014 Teurastamolla on valmistettu suurella sydämellä ainutlaatuisia ja ensiluokkaisia juomia. Kesäksi 2016 valmistuu myös anniskeluravintola.

www.hdco.fi

B-Side bar

Teurastamon kauan odotettu baari avasi vihdoin ovensa vappuaattona. B-Smokeryn pikkusisko tarjoilee laadukkaita amerikkalaisia tuotteita ja pientä suolaista. Terassilla kasvavat yrtit kesäisiä drinkkejä varten. Tervetuloa nauttimaan!

Aukioloajat: 
1.9.2015 alkaen:
ti-to 15-00
pe-la 15-01 

facebook.com/bsideHKI

B-Smokery

B-Smokery on BBQ-ravintola, josta löytyy Pohjoismaiden suurin savustin. Ravintolan ruokalistalta löytyvät ainakin pulled pork, beef brisket, ribs ja wings.

Aukioloajat:

1.9.2015 alkaen:
ti-pe 11-14
to-pe 17-22
la 13-22

www.facebook.com/bsmokery

 

Jädelino

Jädelino on pieni jäätelötehdas ja kahvila, joka valmistaa ja myy italialaista artesaanijäätelöä. Jäätelö on aina tuoretta, sillä se tehdään käsityönä pienissä erissä ilman keinotekoisia lisä- tai väriaineita.

Aukioloajat:
ke-la 11-18,
su, ma & ti suljettu

www.jadelino.fi

 

 

Kellohalli

Ravintola, baari, terassi ja tapahtumatila. Lounas rennon musiikin tahdittamana, tuoreista raaka-aineista tehty mutkaton illallinen avokeittiön ympärillä sekä monimuotoiset tapahtumat jazz-iltamista tanssikilpailuihin. Kellohalli on ainutlaatuisen taipuisa ja tunnelmallisen rouhea tila, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Aukioloajat:

ma-pe klo 11-14

www.kellohalli.fi

 

 

teurastamon portti

Roslundin laadukas bistro, grilli, puoti ja perinteinen lihakauppa rouheassa ja lämpimässä miljöössä.

Aukioloajat:

ma-to 8-18, pe 8-20 la 11-20

Viimeiset tilaukset tuntia ennen sulkemisaikaa.

www.roslund.fi

 

Ho’s Food

Kiinalaiseen katukeittiökulttuuriin pohjautuva ravintola tarjoaa omassa nuudelitehtaassa valmistettuja jiaozi-, wonton-, ja riisinuudeliruokia. Muiden perinteisten herkkujen lisäksi järjestetään Hot Pot –iltoja, joissa ystävät kokoontuvat herkullisten tuoksujen ja makujen  ääreen.

Avoinna:

ma-to 11-22, pe 11-23, la 12-23, su suljettu

www.hosfood.fi

 

Pasta Factory Helsinki

Pienen pastatehtaan tavoitteena on tarjota suuria makuelämyksiä tuoreempana kuin mistään muualta. Tuotteet valmistetaan suomalaisten tilojen kananmunista, sekä muista ensiluokkaisista raaka-aineista. Pasta Factory avaa tulevaisuudessa pienen myymälän Teurastamolle, mutta jo nyt voit ostaa pastaa Tuoretorin myymälästä.

www.pastafactory.fi

Radio Helsinki

Radio Helsinki on paikallisradio, jota voi kuunnella pääkaupunkiseudulla tai nettiradion kautta kaikkialla maailmassa. Radio Helsinki tarjoaa kuulijoilleen toimittajien itse valitsemaa musiikkia, korkealaatuisia keskusteluohjelmia ja ajankohtaisia haastatteluja, menovinkkejä, liikennetietoja sekä uutisia.

Taajuus Helsingissä on 98,5 Mhz, pääkaupunkiseudulta pohjoiseen ja itään 94,4 Mhz. Elisan ja DNA:n kaapeliverkossa taajuus on 104 MHz.

Olet ystävien seurassa.

www.radiohelsinki.fi

Helsingin kahvipaahtimo

Tasapainoista kahvia, johon voit ihastua ja rakastua vuoden jokaisena päivänä. Paahtimon tuotteita myynnissä Kellohallissa. 

www.helsinginkahvipaahtimo.com 

 

 

Flavour Studio

Makujen studio on opetuskeittiö ja tapahtumatila, jossa järjestetään kokkikouluja, seminaareja, työpajoja sekä muita tapahtumia, jotka kokoavat ihmiset makujen ympärille. Avoinna tapahtumissa sekä tilauksesta.

www.flavour-studio.com