Toimijat

Toimijat

Kellohalli

Kellohallin sesonginmukaiset, parhaat raaka-aineet hankitaan lukuisilta pieniltä tuottajilta pitkin Suomea ja niistä valmistetaan mutkatonta ja laadukasta ruokaa.

Aukioloajat:

lounas ma-pe klo 11-14, iltamenu pe-la klo 18 ->, su suljettu

www.kellohalli.fi

 

 

teurastamon portti

Roslundin laadukas bistro, grilli, puoti ja perinteinen lihakauppa rouheassa ja lämpimässä miljöössä.

Aukioloajat:

ma-to 7-17, pe 7-18 la 11-18

Viimeiset tilaukset tuntia ennen sulkemisaikaa.

www.roslund.fi

 

Tuoretori.fi

Tuoretori.fi on verkkopalvelu, joka auttaa löytämään lähiruokaa edullisesti ja helpottaa lähiruoan kulkua ruokapöytään ilman turhia välikäsiä. Lähiruoan ystävät voivat tilata ja maksaa ruokaostokset netissä ja noutaa ostokset Tuoretorin noutopisteestä, joka sijaitsee Teurastamolla.

Aukioloajat:

ti-pe 10-17, la 11-15, su-ma suljettu

www.tuoretori.fi

Flavour Studio

Flavour Studio on uusi opetuskeittiö- ja tapahtumatila, jossa järjestetään kaikille avoimia kursseja raaka-aineista, tekemiseen painottuvia workshop -tapahtumia, laajempia kokkauskursseja sekä maistelutapahtumia. Vetäjinä on eri osa-alueiden erikoisosaajat, jotka johdattelevat oman alueensa pariin.

Korkea, kattoikkunoilla varustettu tila muuntuu moderniksi keittiö - ja tapahtumatilaksi, jossa on pitkä maistelupöytä, 6 opetuspöytää sekä täysimittainen esitysvalmius vaativimpiinkin makutapahtumiin. Flavour Studion toiminnan taustalla on mm. maailman parhaaksi baariksi valittu A21.

www.flavour-studio.com

 

Jädelino

Jädelino on pieni jäätelötehdas ja kahvila, joka valmistaa ja myy italialaista artesaanijäätelöä. Jäätelö on aina tuoretta, sillä se tehdään käsityönä pienissä erissä. Perinteisen italialaisen jäätelön lisäksi Jädelino valmistaa laktoosittomia soijajäätelöitä, stevialla makeutettuja sokerittomia ja vähäkalorisia jäätelöitä sekä sorbetteja ilman keinotekoisia lisä- tai väriaineita.

Aukioloajat:

ti-pe 10-18, la 11-18, su 12-16, ma suljettu

www.jadelino.fi

 

 

B-Smokery

BBQ-kulttuuriin vahvasti uskova ravintola, joka tarjoaa slow foodia nopeasti. Ravintolan ruokalistalta löytyvät ainakin pulled pork, beef brisket, ribs ja hampurilaiset.

Aukioloajat:

pe-la 18-22, su-to suljettu

bsmokery.fi

 

Ho’s Food

Kiinalaiseen katukeittiökulttuuriin pohjautuva ravintola tarjoaa omassa nuudelitehtaassa valmistettuja jiaozi-, wonton-, ja riisinuudeliruokia. Muiden perinteisten herkkujen lisäksi järjestetään Hot Pot –iltoja, joissa ystävät kokoontuvat herkullisten tuoksujen ja makujen  ääreen.

Avoinna:

ma-to 11-22, pe 11-23, la 12-23, su suljettu

www.hosfood.fi


Helsingin kahvipaahtimo

Tasapainoista kahvia, johon voit ihastua ja rakastua vuoden jokaisena päivänä. Paahtimon tuotteita myynnissä Tuoretorilla ja Kellohallissa. 

www.helsinginkahvipaahtimo.com 

 

 

Pasta Factory Helsinki

Pienen pastatehtaan tavoitteena on tarjota suuria makuelämyksiä tuoreempana kuin mistään muualta. Tuotteet valmistetaan suomalaisten tilojen kananmunista, sekä muista ensiluokkaisista raaka-aineista. Pasta Factory avaa tulevaisuudessa pienen myymälän Teurastamolle, mutta jo nyt voit ostaa pastaa Tuoretorin myymälästä.

www.pastafactory.fi