Toimijat

Toimijat

B-Smokery

BBQ-kulttuuriin vahvasti uskova ravintola, joka tarjoaa slow foodia nopeasti. Ravintolan ruokalistalta löytyvät ainakin pulled pork, beef brisket, ribs ja hampurilaiset.

Aukioloajat:

ti-to 11-14, pe 11-22, la 15-22

bsmokery.fi

 

Jädelino

Jädelino on pieni jäätelötehdas ja kahvila, joka valmistaa ja myy italialaista artesaanijäätelöä. Jäätelö on aina tuoretta, sillä se tehdään käsityönä pienissä erissä ilman keinotekoisia lisä- tai väriaineita.

Aukioloajat:

tammikuun ajan suljettu

www.jadelino.fi

 

 

Kellohalli

Ravintola, baari, terassi ja tapahtumatila. Lounas rennon musiikin tahdittamana, tuoreista raaka-aineista tehty mutkaton illallinen avokeittiön ympärillä sekä monimuotoiset tapahtumat jazz-iltamista tanssikilpailuihin. Kellohalli on ainutlaatuisen taipuisa ja tunnelmallisen rouhea tila, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Aukioloajat:

ma-pe klo 11-14

www.kellohalli.fi

 

 

teurastamon portti

Roslundin laadukas bistro, grilli, puoti ja perinteinen lihakauppa rouheassa ja lämpimässä miljöössä.

Aukioloajat:

ma-to 7-17, pe 7-18 la 11-18

Viimeiset tilaukset tuntia ennen sulkemisaikaa.

www.roslund.fi

 

Ho’s Food

Kiinalaiseen katukeittiökulttuuriin pohjautuva ravintola tarjoaa omassa nuudelitehtaassa valmistettuja jiaozi-, wonton-, ja riisinuudeliruokia. Muiden perinteisten herkkujen lisäksi järjestetään Hot Pot –iltoja, joissa ystävät kokoontuvat herkullisten tuoksujen ja makujen  ääreen.

Avoinna:

ma-to 11-22, pe 11-23, la 12-23, su suljettu

www.hosfood.fi


Pasta Factory Helsinki

Pienen pastatehtaan tavoitteena on tarjota suuria makuelämyksiä tuoreempana kuin mistään muualta. Tuotteet valmistetaan suomalaisten tilojen kananmunista, sekä muista ensiluokkaisista raaka-aineista. Pasta Factory avaa tulevaisuudessa pienen myymälän Teurastamolle, mutta jo nyt voit ostaa pastaa Tuoretorin myymälästä.

www.pastafactory.fi

Helsingin kahvipaahtimo

Tasapainoista kahvia, johon voit ihastua ja rakastua vuoden jokaisena päivänä. Paahtimon tuotteita myynnissä Tuoretorilla ja Kellohallissa. 

www.helsinginkahvipaahtimo.com 

 

 

Radio Helsinki

Radio Helsinki on paikallisradio, jota voi kuunnella pääkaupunkiseudulla tai nettiradion kautta kaikkialla maailmassa. Radio Helsinki tarjoaa kuulijoilleen toimittajien itse valitsemaa musiikkia, korkealaatuisia keskusteluohjelmia ja ajankohtaisia haastatteluja, menovinkkejä, liikennetietoja sekä uutisia.

Taajuus Helsingissä on 98,5 Mhz, pääkaupunkiseudulta pohjoiseen ja itään 94,4 Mhz. Elisan ja DNA:n kaapeliverkossa taajuus on 104 MHz.

Olet ystävien seurassa.

www.radiohelsinki.fi

Tuoretori.fi

Tuoretorilla myydään maukasta lähi- ja luomuruokaa suoraan kotimaisilta pientuottajilta. Myymälässämme on laaja valikoima tuoretuotteita ja päivittäisiä ruokatavaroita tuoreista leivistä ja vihanneksista luomulihaan. Tilaukset myös verkkopuodista www.tuoretori.fi. Nouda tilaukset tai tilaa kotiinkuljetus. Ilmainen kotiinkuljetus yli 90€ ostoksille pääkaupunkiseudulla. 

Aukioloajat:

ti-pe 10-17, la 11-15, su-ma suljettu

www.tuoretori.fi

Flavour Studio

Makujen studio on opetuskeittiö ja tapahtumatila, jossa järjestetään kokkikouluja, seminaareja, työpajoja sekä muita tapahtumia, jotka kokoavat ihmiset makujen ympärille. Avoinna tapahtumissa sekä tilauksesta.

www.flavour-studio.com