Tapahtumat

Elokuu 2014

WORLD BITES

1.-2.8.2014 World Bites -maailmanruokafestari pe klo 15-21 & la klo 12-20

Elokuu polkaistaan tänäkin vuonna käyntiin ruokamaailman ja makujen kirjon keskipisteestä, kun viime vuonna suuren suosion saavuttanut World Bites –maailmanruokafestivaali levittäytyy jälleen Teurastamolle! 

Lue lisää...

ORANSSIFEST 2014

3.8. Oranssifest 2014 Teurastamon pihalla klo 15-22

Helsinkiläinen nuorten kansalaisjärjestö Oranssi ry. järjestää perinteisen kesäfestarinsa, Oranssifestin, tänäkin vuonna Teurastamon pihalla sunnuntaina 3.8.

Lue lisää...

Illallinen Helsingin taivaan alla

7.8. Illallinen Helsingin taivaan alla klo 19-22 

Illallistetaan yhdessä, kaikkialla - taivasalla. Teurastamolla kannetaan pöydät ulos ja laitetaan niille yhteiseksi merkiksi valkoinen pöytäliina. Katetaan astiat, tuodaan ruoat pöytään ja nautitaan. Kaupunki on meidän kaikkien yhteistä tilaa. Käytetään sitä - hauskasti, kauniisti ja vastuullisesti.

Lue lisää...

MAALAISTEN ILTATORI 13.8.2014

13.8.2014 Maalaisten iltatori, Kellohallissa ja Teurastamon pihalla klo 15-20

Maailman paras Maalaistentori on taas täällä!

Rakastettu Maalaistentori on viljelijöiden itsensä organisoima tapahtuma, jossa kaupunkilaiset pääsevät ostamaan tuotteita suoraan viljelijöiltä ilman välikäsiä.

Lue lisää...

Street Food Thursday

14.8.2014 klo 15-21 Street Food Thursday

Teurastamon ottaa kerran kuussa haltuun Street Food Thursday -pihaklubi. Kyseessä on ruokarekkojen kokoontumisajot DJ-musiikin, leppoisan terassiviihtymisen ja riippumattotorkkujen merkeissä, afterwork-hengessä.

Lue lisää...

kuorojen kierros teurastamolla

14.8. Kuorojen kierros Teurastamon Kellohallissa klo 20-23

Teurastamon Kellohalli kaikuu sävelistä torstaina 14.8. kun kuusi kuoroa kajauttaa laulunsa pimenevään elokuun iltaan. Vuodesta 1996 järjestetty Kuorojen kierros on yksi Suomen suurimmista kuorotapahtumista ja osa perinteikästä Art goes Kapakka -tapahtumaa.

Lue lisää...

Ravintolapäivä Teurastamolla

17.8. klo 11-16 Ravintolapäivä Teurastamolla

Elokuun lopulla Helsinki täyttyy jälleen kerran pop up -ravintoloista ja uusia makuelämyksiä metsästävistä kaupunkilaisista, kun Ravintolapäivä valtaa kadut, pihat ja puistot. Tuttuun tapaan mukana ruokakekkereissä myös Teurastamon piha, josta löydät loppukesän mehevimmät maut ja iloisimmat ihmiset!

Lue lisää...

HELSINKI NIGHT MARKET

21.-22.8.2014 Helsinki Night Market Teurastamolla to klo 16-23 & pe klo 16-23

Elokuun lopussa Kalasatamaan kantautuu jälleen kerran tuulahdus Aasiaa, kun Teurastamon punatiilisen pihan suojaan ilmestyy muutamaksi illaksi poikkeukselliset yömarkkinat. Helsinki Night Market kumartaa idän legendaaristen markkinoiden suuntaan, mutta maustaa menon karnevaalitunnelmalla, vinksahtaneella meiningillä ja yllätyksellisellä ohjelmalla.

Lue lisää...