Medialle

TEURASTAMON KUVIEN KÄYTTÖ - toimituksellinen sisältö

Kuvia pääset lataamaan Teurastamon Flickristä (https://accounts-flickr.yahoo.com/photos/teurastamo/sets/) ja niitä saa käyttää vapaasti osana toimituksellista sisältöä. Huomioithan, että kuvaajan nimi ja Teurastamo täytyy mainita aina kuvia käytettäessä. Kuvaajan nimen löydät kuvien Flickr-kuvauksesta sekä metatiedoista. Mustavalkoisten vanhojen kuvien kuvaajatietoja ei ole saatavilla, niiden osalta riittää maininta Teurastamo. Kuvia ei saa pienentää tai käsitellä siten, että alkuperäinen kuvakompositio muuttuu.  

Jos julkaiset kuvia lehdissä tai muissa painotuotteissa, tulee Teurastamolle lähettää kaksi kappaletta julkaisusta osoitteeseen:

Helsingin Tukkutori/Teurastamo,  PL 1000, 00099 Helsingin kaupunki

Jos julkaiset kuvia sähköisissä julkaisuissa, tulee linkki lähettää Teurastamon tiedottajalle osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TEURASTAMON KUVIEN KÄYTTÖ - kaupalliset tarkoitukset

Kaupallisiin tarkoituksiin käytettäessä kuvien käytöstä on neuvoteltava Teurastamon kanssa.

Jos et tiedä onko kuvien käyttötarkoitus kaupallinen vai journalistinen, tai tarvitset muuta apua tai tietoa, ota yhteyttä Teurastamon tiedottajaan osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 40 579 8444.

 

LISÄTIETOJA TEURASTAMOSTA

Helsingin kaupungin Tukkutori vuokraa Teurastamon tiloja ja kehittää aluetta. Tukkutori on Helsingin kaupungin virasto, joka vuokraa myös toimitiloja ja maa-alueita tukkukauppiaille sekä kauppahalli- ja torikauppiaille. Lue lisää Tukkutorin toiminnasta täältä ja Teurastamon kehittämisestä täältä

Teurastamon kehittäminen on osa Helsingin kaupungin ruokakulttuuristrategiaa, jonka projektipäällikkönä toimii marraskuusta 2014 alkaen Timo Santala. Lisätietoa Ruokakulttuuristrategiasta löydät täältä.


Lisätietoja Teurastamosta ja Helsingin kaupungin ruokakulttuuristrategiasta

projektipäällikkö
Timo Santala
+358 40 528 3519
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

LIITY TEURASTAMON SÄHKÖPOSTILISTALLE

lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.:

  • oma nimi
  • edustamasi taho
  • sähköpostisoitteesi