Juokse meresi edestä!

Juokse meresi edestä 2013 starttaa Teurastamolta ke 29.5.2013 klo 17.30 

juokse meresi suuri

Juokse meresi edestä on juoksutapahtuma, joka tekee hyvää sekä sinulle että Itämerelle. Kolmen viikon juoksusarjalla kerätään varoja WWF:n Itämeren suojelutyölle. 


Ensimmäinen Juokse meresi edestä -lenkki juostaan 29.5. Kalasatamassa. Ennen starttia Teurastamolla järjestetään kick off -tapahtuma, johon ovat tervetulleita ovat niin juoksijat kuin kannustusjoukotkin.

Kello 17 alkaen lenkkiä varten voi tankata Kellohallin maukkailla antimilla. Kello 17.30 alkaen Teurastamon pihalle nousevalla lavalla nähdään mahtava joukko kirittäjiä: juoksijoita ovat lähettämässä matkaan mm. toimittaja-juontaja Baba Lybeck, WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder ja tapahtuman suojelija, uimari Hanna-Maria Seppälä.

Tsemppimusiikista vastaa Lossi T & Juoksut, jonka reggaeta ja hiphop-rytmejä sekoittava musiikki laittaa juoksutossuihin liikettä.

Osta juoksupassi ja tutustu reitteihin: juoksemeresiedesta.fi. Lisää WWF:n työstä Itämeren hyväksi: wwf.fi/itameri.

Ohjelma 29.5.


17.00 Kellohallin ruoka- ja juomatarjoilu alkaa: smoothie-juomia ja kalakeittoa à la Antto Melasniemi & WWF:n teltassa tietoa Itämerestä ja sen suojelusta

17.30 Iloinen puolituntinen Teurastamon pihalla, juontajana Baba Lybeck

18.00 Juoksulenkki Kalasataman merellisissä maisemissa

19.00 Maali ja yhteiset loppuvenyttelyt

19.30 Kellohallin smoothie- ja kalakeittotarjoilu päättyy

 

Kellohallin lisäksi myös Teurastamon alueen muut liikkeet ovat avoinna mahdollisuuksien mukaan. Tapahtuman aikana Kellohallin vessat ja narikka ovat osallistujien käytössä.